top of page

Asther profesionalna kozmetika za sunčanje

Asther proizvodi za potamnjivanje iz linije EXPERT su prvi proizvodi za sunčanje gde je upotreba IBC-a omogućila proizvodnju proizvoda koji daju posebnu boju kože samo u braon nijansi. Srodne boje, narandžasta i žuta, su eliminisane. IBC je sinergistični efekat DHA i bioflavonoida. Njihovom primenom postižu se mnogo brže rezultati, boja je intenzivnija, duže traje, a koža je zaštićena od aktivnih molekula kiseonika.Za sve linije, ogromna pažnja je posvećena regulaciji upravljanja vodom viših i nižih slojeva epidermisa. Ovaj process je vodjen Hydroprotectol-om, značajno razvijenom supstancom dvostruke aktivnosti. Mlečna kiselina je odgovorna za vlažnost površine kože, dok je trihidroksi-palmitinska kiselina odgovorna za duboku i dugotrajnu vlažnost njenih nižih slojeva.EXPERT linija je jedina na tržištu koja ne sadrži parabene i mogu je koristiti ljudi sa osetljivom kožom.

Navešćemo neke od proizvoda koje imamo i njihovo dejstvo, a kada dođete u naš solarijum Kristal SUN izabraćete sami odgovarajuću kremu za Vaš tip kože.

Mega Power

Preparat, sa mirisom manga koji sadrži niz aktivatora za ubrzano dobijanje preplanulog tena. Daje vam zlatno-braon ten, i naravno, ukazuje na prirodni ton vaše kože. Posebno se preporučuje za osetljivu i suvu kožu. Formulisan je tako da je bogat proteinima svile, ekstraktima kikiriki ulja i karotena, antioksidansima, i tako je veoma delikatan na vašoj koži.

Pažljivo odabrani sastojci obezbeđuju aktivnu zaštitu kože od starenja, a ima i hranljivo i dubinski revitalizujuće dejstvo. AquaComfort formula čini vašu kožu pravilno hidriranom.

Booster

Intenzivan aktivator koji pojačava efekat potamnjivanja kroz uticaj biljnog ulja i ekstrakata koji intenziviraju efekat bojenja kože sa UV zracima.

Emulzija je bogata vitaminima,mineralnim solima i visoko aktivnim kompleksom antioksidanata. Koenzim Q10 aktivira unutar ćelijski proces koji daje koži glavnu količinu energije, primamljiv i intrigantan miris, emulzija omogućava potpunu relaksaciju tokom sunčanja.

Dermatološki testirano.

Re-Vitalizer

Luksuzan losion za telo sa svilenom teksturom i bogatom formulom. Losion u svom sastavu sadrži shea buter, proteine svile, aloju, latice francuske ruže, vitamin E i provitamin B5.Zahvaljujući koenzimu Q10, usporava proces starenja, smanjuje oksidaciju izazvanu UVA zracima I učestvuje u stvaranju kolagena.

U kombinaciji sa vitaminom C, Q10 je izuzetno efikasan u detoksikaciji. Australijski orah i ulje jojobe snabdevaju kožu sa prirodnim sastojcima uključujući skvalen, fitosterole, vitamin F i lecitin, koji sprečavaju opekotine a kožu čine glatkom i zategnutom. Omogućava izuzetnu apsorpciju, daje osećaj komfora i ne ostavlja masne tragove. Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu , kao i za efekat bržeg tamnjenja.

Red Icon

Proizvod namenjen najzahtevnijim! Aktivni sastojci iz prirode sa amino kiselinom čine Vašu kožu mekom, zaštićenom i elastičnom. Glavni sastojak je provitamin A - vitamin mladosti!

Bronze Effect

Baršunasta krema sa formulom za toniranje i kompleksom koji blago bronzira vašu kožu, takođe i produžava njen preplanuli izgled. Blaga je i nežna, krema koja ne ostavlja osećaj masne kože.

Formulisana je na bazi morskih algi, i ovaj kompleks čini jedinstvena kombinacija od pet morskih biljnih ekstarakata, bogatih vitaminima B, C, E, amino-kiselinama, polisaharidima i mineralima (uključujući magnezijum, mangan, kalijum, gvožđe i druge).

Zajedno sa ostalim sastojcima ovaj proizvod ima izuzetan hidrirajući efekat, a pored svega toga i stimuliše proces mikrocirkulacije u koži. Bogat antioksidansima aktivno štiti kožu od slobodnih radikala i štiti je od preranog starenja. Ova krema daje koži gladak i svilenkast osećaj.

Fit Line for Woman - Bronzer

Snažna formula losiona za potamnjivanje sa prepoznatljivim ženskim mirisom, specijalno dizajniran za žene sa tamnim tenom ili one koje to žele da postignu. Jedinstven proizvod za najzahtevnije.

Pored ubrzanog procesa potamnjivanja, davanja koži dubokog i dugotrajnog preplanulog tena, losion regeneriše kožu i daje joj veliki energetski podsticaj, zahvaljujući Q10+ R koenzimu. Koenzim povećava ćelijski metabolizam i smanjuje nedostatak vitamina B7, koji se troši prilikom izlaganja UV zracima. Aloja i ekstrakti nevena u kombinaciji, štite kožu od nepovoljnih spoljašnjih uticaja i unapredjuju njeno opšte stanje. Pažljivo odabrani sastojci u ovom losionu ga čine izvorom vitamina i mineralnih soli, a istovremeno dubinski hidriraju kožu. Lako se primenjuje i ne ostavlja osećaj masne kože. Redovnom upotrebom daje vašoj koži zdrav, zlatno-braon sjaj.

Održavajte Vaš ten koristeći profesionalnu kozmetiku za sunčanje Asther.

Čekamo Vas.

Vaš Kristal SUN solarijum

Alekse Šantića 72

Novi Sad


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page